Зелен ефект в строителството в Бургас и региона

ЗЕЛЕН/-ИЯТ ЕФЕКТ е съществена добавена стойност на имота ви за десетилетия

Устойчивото строителство… Всяко имотно ползване, поддръжка или ремонт на средата са немислими без някакво зелено строителство, реконструкция или обновяване.

Зеленият ефект в голяма степен се определя не само от растителното присъствие и пазарно разнообразие, но и от материалите на средата. При тях прогреса е значително по-осезаем, те както при интериора биват подменени с по-красиви и модерни елементи за настилки, огради, градинско обзавеждане и други.

Всяко поколение се модернизира средно поне 2 пъти през живота си – факт в резултат на засиления човешки прогрес. У нас средно на 10 години подменяме техника и автомобили със значително по-модерни и практични. Разполагаме на всяко 2-ро десетилетие с нови изделия – клетъчни телефони, електрически тротинетки, дронове, роботи. LED осветлението навлиза навсякъде и подобрява зеления ефект вечер. Визията за бъдещето обхваща вече рециклиране и преизползване на суровини.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ С ПРИМЕРИ ЗА ЗЕЛЕН ЕФЕКТ В СТРОИТЕЛСТВОТО

Все повече информация имаме за собствения си интелект, природата, дори за звездите и космоса. Така се променят и пейзажите край нас с новите занимания за спорт и развлечения. Забележете ги – огледайте се – сравнете ги с предишните. Като цяло имаме също така на всяко десетилетие и един доста по-различен живот на деца и родители! Уж сме по-мобилни и пътуваме повече и на по-големи разстояния, същевременно сме повече обездвижени с възрастта си и това е неизбежно.

становища на дървета

РАСТЕНИЯ ЗА АРХИТЕКТУРА / PLANTS FOR PROJECTS – Озеленяване в Бургас, Созопол, Несебър и региона Боляръ ЕООД – Екстериор, Реновиране, Ландшафтни Услуги в Парковото Строителство (luboland.com)

Здравни проблеми и заболявания ни затрудняват в елементарни движения в ежедневието. Някои травми не ни позволяват да бъдем достатъчно активни.

Затова е нужна замяна или допълване с подходящи активности, с които да релаксираме тялото и духа си.

  • Едно от тях е например разходката навън с домашен, дворен фитнес, плуване или стречинг, йога;
  • Временни грижи за повишаване стойността на вашия имот със зелен ефект в строителството;
  • Зеленината, която преобразява ползването, поддръжката или ремонта на средата.

Професионално изграденото пространство носи доходи и на съседите. Добрата среда, добре организирана и обгрижена придава със себе си позитивизъм, успех, редки емоции и дори късмет, а всички те – постоянство в развитие и напредък.

строителство Бургас

Да, пейзажите се променят на всеки 3-5 години. Мястото също се изменя пространствено със зелените обеми. Откритите зелени площи намаляват с времето, дърветата настигат сградите наоколо. Цветните фигури и острови – още по-пластично се видоизменят всеки сезон.

Обратна връзка с вашите любими места за отдих, забавления и спорт. Интересни имения или просто хоби местенца, защо не и обществен пикник.

Решихме да създадем публикация, в която да покажем зеленият ефект от дейността ни. Независимо дали сте строители или собственици, стопани или наематели, със сигурност обичате красивия и спокоен живот. Много добра връзка има между това да постигнеш спокойствие, което идва с добрата работа, която си свършил. И също така да планираш както работата си, така и почивката на семейството.

Зелен ефект в строителството

Отговор на нашите искания са именно в избрания начин на живот. Мнозина твърдят, че удовлетворението наравно с доходите са причина, да сме дълго ангажирани с различни активности, отговорности, каузи. Така е при добри крайни резултати, всички са доволни. В зеленият ефект обаче това е също и работа, и разбиране с много природни неща – местни климатични и почвени условия, зеленина, ентомофауна, растителна защита, човешка психология и мн. др.

При получаване на непълно изпълнение или такова със забележки в качеството без значение за причините – страните в процеса, съответно не са доволни.

Зелен ефект за 5 години. Озеленяване върху насип на скала.

Зелен мониторинг. Това са временни резултати в градината.

Обменени спомени с нашите клиенти и сезонни гледки. Ние изпращаме снимки от работата ни в началото. Те ни връщат както крайния, така и текущ резултат за консултация или просто да ни държат в течение със състоянието на градината.

зелен ефект в градината

Сезонни грижи за кратковременни посетители

В случай, че се любувате няколко пъти за по седмица годишно на градината. Ние от архЛАНД Dev. абонаментно обслужваме двора ви целогодишно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *