Био-Компост-Почвен субстрат-Смески

Универсален Био Компост – Доставка – Хумус субстрат и смески за агрокултури, семена, гъст разсад, пикиране, контейнерно презасаждане на растения:

Високо Ефективно Облагородяване с Компост

Заявете своите параметри за проучване с оферта или консултация. Разгледайте приложените документи за качествен анализ. При нужда съдействаме и с други услуги в озеленяване, градинарство, които може да съчетаем планирано. Бъдете здрави § Успешен бизнес!

Аутсорсинг търговия с компост и почвени смески. Договаря едрови цени за насипен или опакован в 70л. PE чували. Ст.Загора – Бургас

АрхЛанд през последните 2 години усилено използва в озеленяването и предлага на пазара предимно пакетиран в големи чували компост. 70л. опаковка се оказа оптимална за товаро-разтоварните в доставката работи и удобно внасяне на компоста в обектите. При използването му екипите на БОЛЯРЪ ЕООД и ПурпълРейн ЕООД индивидуално преценяват количеството за смесване с градската почва, в повечето случаи около 50%.

Този материал е отличен за подмяна на силно увредена почва от гъсеници по чимшира, от корояди по туята и др. вредители. Отличната обемна плътност (~750,0 g/l.) го прави #иновативен продукт, който използваме именно в реконструкции при подмяна на заразено озеленяване, покривни градини и тераси в ландшафтната практика. Алтернативен материал е в направата на ЕКО пътеки.

Описание: Предлаганият Био продукт представлява Естествен екзотермален компост на растителна основа. Образуван е в процес на технологично компостиране на биоразградими отпадъци (растителни кафяви и зелени материали, сстп култури, отпад от зеленчукови борси, окосена трева, събрани листа, естествени торови, песъкливо-глинести включения, храни и кухненски остатъци). Почвен подобрител, особено за почви, изтощени от употреба и торене с изкуствени препарати или гранули. Особено голяма е ползата от него в биоземеделието.

АрхЛанд-Компост на едро
Депонира-Продава-Преизползва растителни суровини

Приложение:

Използване в смес 1 : 1 с чернозем в ландшафтни проекти на АрхЛанд

Характеристики, Сертификат за годност, лабораторни анализи:

АрхЛанд-компост
Качествени характеристики на компоста.

Физико-химичен състав, в различна пропорция:
Фин прахо-троховиден състав, типичен за хумусоподобна съставка;
Пресяти частици (стърготини) до 30 мм;
Богат микроорганизмен комплекс (Органично вещество: 23,0 % DM) в потенциално благоприятно съотношение – гъбна : бактериална маса.
Въглерод (С) съдържащ материал § Азот (N)-общ съдържащ материал. C/N=11.2;  Фосфор (P), Калий(К), Магнезий (Mg)-общи и усвоими форми;

pH:  7.58   /   Съдържание на соли:  5,2 g/l   /   Хранителна добавка

Наличие на мин. µg или бр./гр. компост:
300 µg бактерии
300 µg гъби
10,000 камшичести протозои
10,000 амеби
100 нематоди, микрочленестоноги

Ниво на Кълняемост  (без Закъснение в реакция на растенията):   100 % 

Смесваемост:   до 40%        Влажност:   50%
Годност (относителна):         около 1,0 година

Сертифицирана Гаранция:  Не съдържа патогени, вредители и семена на плевели или неприятна миризма. Всички съдържащи се тежки метали са в допустимите гранични норми !

„Нашият малък принос към борбата с климатичните промени!“

Внасяне и полагане в затревяване на маломерни и труднодостъпни обекти
Подхранване при зазимяване на ново зачимени тревни площи в частни дворове

Заявки за Доставки се уточняват предварително и се извършват до 10-15 дни. Цената се договаря според количеството (мин. 180 литра до 5’000 м3), налична партида и време за опаковане.

Стабилизираният БиоКомпост е Сертифициран почвоподобрител за икономично торене, висок воден запас, подпомагащ кореновата адаптация за добър добив или естетика.

Предлаганият от нас компост е и продукт за Растителна защита чрез ефективно въстановяване на почвеното плодородие. Особен принос има в наши проекти за обекти в областта на Биоземеделието и частно градинарство в цялата страна.

Склад – 1: Център Маринка – Бургас  за оглед на мостри

 

 

One thought on “Био-Компост-Почвен субстрат-Смески

  1. Admin says:

    Ед. цена 20,00лв./бр.
    Франко опакован компост на дребно до 10 чувала на:
    Адрес – 1: ЛандшафтЦентър – Маринка, ул.Михаил Герджиков №85, Бургас;
    Адрес – 2: Велико Търново, ул.Сава Муткуров №5 по предварителна уговорка;

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *