Ландшафт мениджмънт и консултации

Ландшафт мениджмънт и консултации

.. когато малките промени водят до значителен прогрес. Всеки проблем има своето решение, за което създадохме пакета от консултации в бизнес услуга.

почистване листопад

Почистване на листопад. Превенция. Зелена икономика

Кога, къде и как да почистим листопада в населените места, комуникации. Ползвайте ни за своята зимна превенция и зелена икономика.

Парк Сорая

Експерименти в парковото изкуство

Опит за допълване на парковия дизайн за курортна сграда. Как биха изглеждали няколко арки по дължина на виеща се пътека?

градски резитби

Градски паркови, инфраструктурни резитби.

Хибридни способи в градските санитарни резитби. Оформяне на високи улични или паркови насаждения. Обезопасяване или премахване на опасни дървета гиганти.

Надзор

Надзор в парковото строителство.

Строителството на селищни паркове е истинско изкушение за всеки архитект и строител. Но за да бъде успешно, е необходим надзор и авторски контрол, което води до създаването на пространства за широко обществено ползване, които впечатляват всички техни посетители. Важно е да се гарантира съответствие на проектните материали и количества, както и внимание към детайлите – от настилки до декорации, от зелени площи до инсталации. С тези елементи на място, парковото строителство става израз на красота и хармония.

архЛАНД Dev. обзор

архЛАНД development ОБЗОР

архЛАНД Обзор-2017, Област Бургас

ТочниятПодход

Точният подход в Озеленяването

Точният подход в Озеленяването е към точните ценители на екстериорни красиви гледки, пейзажи, панорами.   Изпълнител в Проектиране и Озеленяване до 300 км от Бургас.  Въпрос на готовност за реакция в конкурентна цена, в срочно, надеждно изпълнение с креативни решения. Нека нашето запознанство започне с някои общи въпроси: От какво имате нужда за вашето свободно време[…]

растения за архитектура

РАСТЕНИЯ ЗА АРХИТЕКТУРА / PLANTS FOR PROJECTS

Комплексни познания и опит с растения и хора. Архитектурно-строителни разработки с растения. Ландшафт бизнес с актуално развитие в Бургас.

становища на дървета

Становища за дървета. Оценки за разрешителни по премахване или защита.

Становища и оценки за дълготрайна дървесна растителност. Казуси от практиката, като проектант и екип по кастрене / градски резитби.

Изграждане и поддръжка на покривни градини в Бургас

Градина на покрива – добавяне на допълнителна нотка зеленина към покривите на вашия дом

Градините на покрива наричани „покривни градини“ стават все по-популярни като начин да добавите нотка природа и зеленина към дома си в Бургас и региона. Те не само изглеждат красиво, но също така осигуряват много предимства. Като подобрено качество на въздуха, намалени разходи за енергия и повишено биоразнообразие. С правилните идеи за дизайн на покривна градина[…]

Работа в Бургас озеленяване агроном

Търсим дългосрочно сътрудник или помощник в озеленяването

Екипът на Боляръ-ландшафт & Боляръ Group, Burgas 2008 предлага работа дългосрочно за сътрудник или помощник в озеленяването. Райони – Айтос, Бургас, Поморие, Крайморие. Подходящи специалности: Агроном; Градинар-оператор на техника с опит в рязане от вишка, в поливните системи; Техник озеленител. С предимство са кандидати с ш.кн. кат. В и дистанционни умения за комуникация. Работата е[…]