Сезонна градинска поддръжка на морски вилен комплекс „Majestik Sea View“, м. Лахана, Поморие

 

Сезон 2022г. в Поддръжката на зелени площи. Вилен комплекс известен, като Majestik Sea Village.

Поддръжката на комплекса през целия сезон бе улеснена от добрата локация и близост до Бургас. Ето тук и нашето въведение. Къщите са двуетажни, тип Таунхаус всяка от тях с малка задна градина (50-60м2). Генерално са обособени от прилежаща тревна площ, заградена от естествена зелена ограда (жив плет). Така озеленен (едва на няколко сезона) заварихме обекта в 2/3 от зелените си ивици.

Градинска поддръжка на комплекс с площ около 24 дка в местност Лахана

Новите собственици на къщите сами решават, как да ги дооформят. Повечето предпочитат да се възползват от зелените площи, както те присъстват в концепцията на комплекса. Така всеки двор добива индивидуално озеленяване. Изградено от съсед и заварено, то е истинско предимство за новите собственици при общата с тях зелена ограда. Други, не одобряват наклона на терена или заменят тревната площ с плочници за по-лека поддръжка.

Едно е сигурно – невъзможно е обитаване на вилата без красива градина.

Тя е част от това да си сред природа. Това е в основата на така планираните селища, от което се определя и стандарта им на живот. Чист – Спокоен – Уреден живот.

Близо до морето, без аромат на растения или зелена сянка ни лишава от уют и хармония. А поддръжка на градината е нужна, понеже тя е една жива еко система, подобряваща живота ни. Градинската поддръжка всъщност е част от поддръжката на сгради, басейн, комуникации и т.н. удобства, характерни и за курортни селища.

Вижте повече за обекта строител – https://artstroyinvestment.eu/bg/post/majestic-sea-village-kompleks-v-harmoniya-s-prirodata-8697 на услугите ни по градинска поддръжка на комплекси от затворен тип.

 Градинска-поддръжка / luboland-service, Сезон-2022             Проект на Инвеститора – Строител

 

Сезонна градинска поддръжка, Поморие

Период: от месец май до месец ноември

Площ: Около 25% от цялата площ 24 дка или 6 дка зелена площ -1,5 дка басейн, т.е. обслужвана площ около 4,5 дка.

Основна дейност – Косене и почистване на зелените ивици между вилите.

Косене на висока трева, със запазване на плетове.
Теренът – зелена ивица между вилите с прераснала трева за косене.

 

Контурни резитби на плетове и зелени огради.

Третиране с препарати срещу плевели.

Обработка и почистване на входни градинки.

Почистване на фуги при настилки и паркинги.

 

Отличен завършек и допълнение към всяка вила в комплекса от затворен тип е инфинити басейна. Обширен с панорама към морето, оборудван с релакс хидромасажни зони и детски сектори. В това ще се убедите, когато наистина се потопите в него, дори като гости 🙂

 

 

 

Значение на парковата поддръжка, за затворени комплекси при аутсорсинг услугите. 

В днешно време проблемите с намиране на работна ръка все повече се задълбочават. Това е още по-осезаемо за сезонната заетост. При наемане на външна организация, този проблем се прехвърля на фирмата изпълнител. Въпреки непредвидени проблеми със здравето през периода, успяхме да завършим ангажимента си до края на договорения срок. Благодарим на всички сътрудници, на техника и кореспондента ни.

Градинската поддръжка е важно перо за всеки инвеститор до пълното завършване и издаване на всеки комплекс. Тук съществен фактор е професионалното отношение към работата, като цяло и в детайл. Да вземаш правилни решения, когато се касае до гарантиране на качество и по траен ефект. Жителите виждат полаганите грижи и се чувстват добре. Обслужването се вижда също така и от потенциалните купувачи, което ги подсигурява в очакванията им. Тук е и нашата цел, а именно – добре поддържана външна среда на всички вили в комплекса. 

 

 

ГАЛЕРИЯ на дейностите от лятото до есента на 2022г.

Сезонна поддръжка, 2022г.
Контурна резитба на зелена ограда, Majestik Sea Village.
Почистване на бурени край временна ограда
През жегата, косенето на сянка е добре. Улеснени сме, понеже няма плет.
Почистване на входни градинки от плевели и остатъци при довършителни работи.
Ефект без поливане в края на лятото. Първо косене на прераснала тревна ивица в началото на Сезон-2022
При събиране тревата за извозване се стараем да я отделяме от битови или строителни отпадъци.

 

Освен в градинската поддръжка на подобни обекти, може да ви бъдем полезни и в проектирането на планировки със зелени площи. Планирането на паркове и градини в голяма степен предопределя не само рентабилното им изграждане. От особено значение са заложените в дизайна площи за интензивна поддръжка, техния размер и видове растения. За това проекта значително влияе на поддръжката, в условията за неговата организация, понякога в заданията се изисква годишен бюджет и се разработват различни варианти. Така могат да се вземат много по-рационални решения за балансиран подход между зелен ефект – цена – поддръжка в стратегически план до 5 години. Ние имаме опит в това с няколко комплексно обслужвани клиенти и обекти за период от 5 до 7 години.

 

Ако сте собственик, строител, управител на вилно селище и търсите абонаментна градинска поддръжка – Ние от luboland сме на разположение почти целогодишно. Най-рентабилни са обектите до 35 км. от Бургас, но винаги може да се намери оптимално решение. Това може да постигнете с добре подготвен и оборудван екип, като нашия и през идните сезони в същия район на Поморие. Поздрави и Успех в начинанията ви!