Професионални грижи за градината в Бургас и региона

Грижите за градината по Черноморския район у нас е по продължителна от тази във вътрешността на страната. Там сезона може да достигне нормално 8 месеца, а при топла зима дори девет. Грижите през преходните месеци на годината са от решаващо значение. Тогава се организират пръскания срещу вредители и болести по растенията и тревните площи.

Всички грижи за градината са коренно различни в зависимост от сезоните. През лятото грижата за градината е една, през есента друга, както и през зимата и пролетта. И за да имате красива градина са необходими системни грижи. Най-добрият вариант за поддръжка на градинските площи е наемането на професионалист, който да се грижи за вашата градина в Бургас и региона. Ние от Arch Land Development с радост ще ви помогнем.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Грижи за градината и превантивни мерки

Превантивните мерки в грижи за градината се прилагат лесно, понеже мероприятията не се съобразяват с режима на гостите или туристи. При липса на валежи и при спрени напоителни инсталации. За повечето комплекси това е благоприятно, тъй като обслужването на градината отлично се съчетава с:

Грижи за градината в Бургас и региона

Важна част от озеленяването е пуска / зазимяването на поливната система, отстраняването на нередности, профилактиката, настройките – поне 3 пъти през цялата вегетация и прочее.

През периода 2017-20г. в стремеж за пълно удовлетворяване на обекти за редовни градински услуги, разработваме обобщен ценоразпис за годишни абонаменти. Площният обхват за 2017г. ще е в рамките на 500 до 1500 кв.м. с обслужване на поливни инсталации без провеждане оглед на място! Договарянето ще важи до 2 мес., след месец май в сектора ще предлагаме само основни сезонни посещения.

Най-добра фирма за озеленяване в Бургас

Цените ще се предлагат в 1 и 3 год. план, последния ще реализира икономии над 10% спрямо вашия предходен период на разходите. Ориентировъчно поддръжката за тези площи ще варира между 6,30 до 4,90 лв./м2/год. и 5,60 до 4,20лв./м2/3год. за съответните гореспоменати площи при отдалеченост до 30-40 километра.

Тези цени не включват разходи за подмяна на сухи заварени растения, подновяване или реконструкция на тревни площи, сезонно зацветяване, за терени с екстремни наклони, насечени с множество подпорни стени и стъпала;

Ако имате нужда от професионални грижи за градината, почистване на терени от дървета и храсти и озеленяване в Бургас и региона! Свържете се с нас на тел. +359 89 6 211 583