Почистване на терени в Бургас

Почистване на терени от дървета и храсти в Бургас и региона, изкореняване на дънери и др.

Ние от „Arch Land Development“ сме специализирани и в почистване на терени в Бургас, и региона от дървета и храсти, както и в резитбата. Предлагаме и разчистване на терени от висока трева и обрасли парцели, извозваме клони с различни размери, трева и храсти на добра цена за изнасяне, товарене и транспорт.

Почистването на терени от дървета и храсти, както и резитба, и поддръжка в озеленяването е процес, който може да се окаже доста трудоемък и понякога е невъзможно да се справите сами. Именно тогава ние идваме на помощ в случай, че се намирате в Бургас и региона.

Почистване на терени в Бургас и региона от дървета и храсти

Община Бургас носи отговорност да поддържа града чист и подреден. Почистването на терени е едно от задълженията на общината. Но има редица частни имоти, които също се нуждаят от системно или спешно почистване на терени.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Ние разполагаме с професионален екип, който отговаря за тази задача. Нашият екип работи, както в самия Бургас, така и извън границите на града. Екипът ни работи най-вече в почистването на терени от дървета и храсти, както и от висока трева, обрасли парцели и храсти, изваждане на трупове на дървета, корени. Почистване на обществени зони – паркове, площади, тротоари и др.

Предлагаме широка гама от услуги за почистване на терени в Бургас и региона:

Почистване на терени и площи
  • почистване и подрязване на зелени площи;
  • почистване, косене на тревни площи и храсти, плевене, торене на обрасли парцели;
  • подрязване на дървета и храсти;
  • почистваме запустели терени отрупани с дървесина, сухи клони и боклуци;
  • изкореняваме дънери и корени;
  • почистване на запустели парцели и др.

Цена за почистване на терени в Бургас и региона

Колко струва почистване на двор или дворове, почистване на запустели парцели и т.н. е сред първите въпроси, който обикновено се задава. Цената за почистване на терени се определя след оглед от наша страна. Колкото повече храсти и растителност има в съответния терен, толкова повече се оскъпява услугата.

Цена за почистване на терени в Бургас

При сформирането на оферта се взема предвид и, дали в терена за почистване има предмети и съоръжения, които трябва да се пазят, както срока за изпълнение и времето, в което ще се работи.

Със сигурност имаш въпроси?! Обади ни се още сега на +359 89 6 211 583 за оферта!

Разлики между почистване на терени и запустели селски парцели

Почистване на терени

Когато стане дума за почистване на терени се има предвид места, които са разположени на открито. Например дворове на къщи, пространства в планини, еко пътеки или пътища. Теренното разчистване обхваща големи площи, които понякога достигат над един или повече декара.

Изкореняване на дървета Бургас

Този вид услуга не е никак лесна и в такива случаи е необходима професионална намеса. Ние изрязваме и почистваме терени независимо от сложността.

Почистване на запустели селски парцели

Днес е доста актуално да се купуват стари къщи в села или около малки градчета с цел бягство от „лудницата“ в големия град. Някои от тези къщи са изоставени от към поддръжка, като това се отразява и в продажната цена. Напълно възможно е на места височината на тревата и храстите в тях да достига дори два метра. Ние от „Arch Land Development“ предлагаме почистване и на такива терени в Бургас и региона. Ще отрежем тревата и храстите, ще съборим стари и изсъхнали дървета.

Почистване на запустели селски парцели и дворове

Можем да изкореним популярните за селата драки и храсти, както и дървета, които са ненужни и да изхвърлим целия боклук. Задачата не е никак лека, особено ако имотът не е бил поддържан, дори година, но нашият екип знае как да се справи и с такива терени.

Със сигурност имаш въпроси?! Така че, обади ни се още сега на +359 89 6 211 583 за оферта!