Фирма за озеленяване в Бургас и региона

Фирма за озеленяване в Бургас и региона „Arch Land Develpoment“

Arch Land Development е фирма за озеленяване в Бургас и региона. Ние сме специализирани в поддръжка и изграждане на паркове и градини. Извършваме и озеленяване на хотели, паркове, градини. Бизнесът с озеленяване е процъфтяващ бранш в Бургас и региона. Нашата фирма за озеленяване, предлага поддръжка и изграждане на паркове, хотели, градини и почти всичко в този бранш.

Ние сме в индустрията повече от 15 години и се превърнахме в едно от най-доверените имена в бранша. Част от нашето порфолио ще намерите в раздел „Галерия“ от менюто на сайта ни по горе. Предлагаме услуги по озеленяване на хотели, паркове и градини, които включват поддръжка, строителство и озеленяване и много други.

Озеленителни дейности

Фирма за озеленяване в Бургас и региона за хотели, паркове, градини и др.?

Бургас е красив град с много паркове и градини. И най-вероятно сте тук, защото търсите нещо по темата. Ако търсите фирма за озеленяване в Бургас, попаднали сте на правилното място. Предлагаме поддръжка и изграждане на паркове и градини, както и озеленяване на хотели, паркове и градини. Ние работим в тази област вече повече от 15 години, с екип от експерти, които ще се погрижат вашият проект да бъде изпълнен навреме с възможно най-добро качество.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ


Озеленяването е професията за прилагане на градинарски знания за проектиране, развитие, поддръжка и възстановяване на земята в естетически приятен или продуктивен пейзаж. Професионалистът в тази област е известен като ландшафтен архитект. Работата на ландшафтен дизайнер може да бъде много разнообразна. Те могат да направят всичко – от проектиране на градина до инсталиране на дърво в средата й. Компаниите за озеленяване често се наемат от хотели и паркове за техните нужди от поддръжка.

Защо да се доверите на нашата фирма за озеленяване в Бургас и региона?

Фирмата ни е една от водещите фирми за озеленяване в Бургас и региона. Извършваме поддръжка и изграждане на паркове и градини, озеленяване на хотели, паркове, градини. Предлагаме широка гама от услуги за нашите клиенти: ландшафтно проектиране, строителни дейности, поддръжка и озеленяване. Нашата цел е да улесним живота ви, като ви предоставим възможно най-доброто обслужване.

Озеленяване в Бургас

Парковете и градините са чудесен начин да създадете красива среда. Те също така служат като важна част от екосистемата. Важно е да ги поддържате в добро състояние и да се грижите за тях. Предлаганите от нашата фирма за озеленяване в Бургас и региона услуги по озеленяване на хотели, паркове и градини са с високо и гарантирано качество. Поддържаме и изграждаме паркове и градини с нашата специализирана техника – косачки, ножици за жив плет, верижни триони, вентилатори за листа и др.

Предлагаме услуги по озеленяване в Бургас и региона, и поддръжка на следните площи:

  • Паркове;
  • Градини;
  • Хотелски градини;
  • Частни градини;

Също така „Arch Land Development“ е фирма за озеленяване в Бургас и региона, която предоставя услуги за проектиране, монтаж и поддръжка на градини, резитба на опасни дървета. Това включва засаждане на дървета, храсти, цветя и други растения. Нашата работа включва широк спектър от услуги, от засаждане на дървета през сеитба до косене на трева, както и тяхната поддръжка с абонамент или без с висококачествен персонал. Работим с хотели, паркове, частни резиденции и други пространства, които трябва да бъдат поддържани или изградени.

За нас озеленяването не е просто професия – това е начин на живот!

Щастливи сме да предложим на нашите клиенти най-доброто качество и обслужване, което можем. Стараем се да бъдем най-добрата фирма за озеленяване в Бургас и региона. За целта работим с най-модерните и екологични методи и оборудване. Вярваме, че всеки клиент заслужава да има най-доброто от всичко, затова се уверяваме, че изпълняваме обещанието си. На разположение сме за нови проекти по озеленяване в Бургас и региона.

Фирма за озеленяване в Бургас и региона

Предлагаме професионални озеленителни услуги както за частни лица, така и за търговски субекти. Ние имаме дългогодишен опит в бранша, така че можем да ви осигурим качествена работа на достъпна цена. Екипът ни ще ви предостави подробен план за вашия проект, който включва ландшафтен дизайн, оценка на бюджета и график за изпълнение.

За всякакви въпроси по темата „Озеленяване в Бургас и региона“ се свържете с нас на
тел. +359 89 6 211 583 или ни пишете чрез онлайн формата за контакти.