Ландшафт мениджмънт и консултации

Ландшафт мениджмънт и консултации

Имате нужда от ландшафт мениджмънт и консултации? Запленени сте от красотата на природата и искате да научите как да управлявате и оформяте вашия собствен ландшафт? Значи сте на правилното място! Ландшафтният мениджмънт е изкуството да съчетаваме функционалността с естетиката, като създаваме прекрасни пространства, които отразяват вашите желания и нужди.

Независимо дали става въпрос за проектиране на градски паркове, частни градини или комерсиални обекти, ние ще ви помогнем да постигнете перфектния баланс. С нашите консултации ще получите ценни съвети за подбор на растения, дизайн на пейзажа и оптимизация на пространството. Щом разберете основите на ландшафтния мениджмънт, ще можете самостоятелно да превръщате своята градина или двор в уникално и привлекателно място.

Ние предлагаме ландшафт мениджмънт и консултации за различни обекти!

Не се колебайте да се свържете с нас и да ни доверите вашите идеи и предизвикателства. Ние ще ви помогнем да осъществите вашата визия за перфектния ландшафт! Обадете ни се!  Дори само за справки:  0896 211 583

АрхЛАНД Развитие – Вашият благоустройствен съветник за ландшафт мениджмънт и консултации за:

  • вилни дворове, хотел-ресторанти, спортни центрове;
  • еко ферми, язовири, къмпинги;
  • търговски представителства, аграрни центрове;
  • бизнес, ритейл паркове;
  • зелени комплекси и курорти;
  • паркове и градини към селищни администрации, кметства;
  • зелени площи към фабрики и стопанства;
  • фотоволтаични централи;  
Ландшафт мениджмънт и консултации
за повече природа

АрхЛАНД Дивелъпмънт извършва ландшафтни и имотно – строителни консултации

Налага ви се промяна в бизнеса, като преустройство, озеленителни дейности, разширяване или ремонт – саниране за продажба, подготовка за отдаване под наем. Комплексният ни опит над 15 години са добър атестат за ландшафтните ни консултации по обекти за реконструкция и обновяване.

Изградихме база данни и контактна мрежа от потребители в ландшафтния бизнес. Това включва различни стопански категории. 

От дома и градината, продажби на растения и

торове, инвестиционно проектиране и ландшафтен дизайн.

През озеленяване и поддръжка, услуги под наем.

До строително проучване, посредничество (де монтажен инженеринг) и

консултиране по редица частни проекти.

            

Ландшафт мениджмънт
анализи

Проучваме и изграждаме концепции за техническо обслужване на различни по функции и големина обекти:

къщи и вили под наем

хотели – семейни / бизнес / градски

вилни дворове и резиденции

жилищни еко и вилни комплекси

авто – агро – търговски борси

ритейл паркове

пешеходни зони и зелени площи

басейни и площадки

покривни градини 

иновации онсултации

ландшафт специалист

Пример 1: Ако сте рентиер и се нуждаете от нов план за екстериора с цел удължаване на заетост.

Ние сме в готовност да обмислим и предложим варианти за изпълнение. Идеални за целта са детските центрове, зелени стаи в двора. Популярност набират споделените парти – офиси. Удължено отдаване на партерни помещения чрез временни складове, пералня в примерно целогодишна зона на обслужване. Разширяване на заведенията за хранене, за спорт. Изграждане на нови топли връзки или остъкляване на веранди с цел бързо хранене – пица – тапас, фитнес и др. Добри бизнес практики са преоборудване на приземни помещения за балнеолечение, с днешното разнообразие от здравни процедури. 

Пример – 2: По същата причина искате да развивате СПА туризъм. Това е добра предпоставка за модернизиране на съществуващия ви басейн. Да се оборудва с термо помпа, покрие с атрактивна конструкция. В завършек периферията му да се разшири с нова декинг настилка и мебели с нов продуктов дизайн.

Архитектурно-строителни, ландшафт мениджмънт и консултации за обширни райони между Велико Търново и Бургас.

Успешно сме завършили парково строителство с архитектурно проектиране, надзор, управление за над 150 ( по 70-80 щатни и на свободна практика) обекта по Черноморието. Добър опит имаме в парковото управление и консултиране на площни селища и развлекателни паркове за спортен и пешеходен туризъм. Може да разчитате на новата ни услуга „Зелен мениджмънт“ за инвеститори, предприемачи, собственици на луксозни апарт комплекси и вилни селища в Созопол, Бургас, Несебър.  

Ландшафтен мениджмънт и ръководство на бригада по озеленяване за Референтен обект може да видите с видео обиколка в Созопол.

Задайте своите въпроси по различни казуси1.

ланд мениджмънт консулт за повече природа

През 2024 година планово обслужваме и нови райони – Велико Търново, Елена, Гурково, Сливен, Карнобат, Бургас, Несебър, Созопол;

архЛАНД Дивелъпмънт прави нужното проучване за вас. Съставяме локален анализ на социално-икономическото състояние и предпоставки за бизнес взаимодействие и развитие с околни местности. Преценяваме потенциала за достъпност и очертаваме бъдещите перспективи.  

Търсите ландшафт проджект мениджър за площни обекти? Или предпочитате техник сътрудник по лични имотни въпроси? Ландшафт мениджмънт и консултации?

Пълен инженеринг в изграждане на гео планировки, инсталиране на бунгала, басейни, големи дървета. Строителство на комуникации за управление, като монтаж на автоматизирани поливни системи.

Нуждаете се по ред причини от ново или временно изграждане на пешеходни зони, поддръжка на еко пътеки и др. Вероятно ще се зарадвате на имотни удобства или отдих места на вилната градина, на село, в града или извън тях. С лекота облагородяваме дворове, извършваме озеленяване и декорации.  

Как още да дефинираме новата си услуга – Ландшафт бизнес и консултиране?

Консултираме семейни бизнеси за терена и нещата, който искат да създадат и икономически да развият. Нашият екип се ангажира за входящо проектиране и съгласуване с институции.  

За вашият ландшафт от различните сфери на живота и дейности. Един разгърнат професионален съветразяснениесъвещаниедопитване със сигурност ще ви е от полза.

Обадете ни се!  Дори само за справки:  0896 211 583

  1. Касаещи ЗУТ и общински наредби ↩︎