obzor-ozelenyavane-2021

Озеленителни дейности за подобряване на градските пространства. БОЛЯРЪ ландшафт – 15 години развива собствена линия в озеленяването и решения във ваша полза.

Да твориш пластични пространства, да ги изграждаш и развиваш са взаимосвързани процеси. Всеки от тях прелива един в друг, при това продължително и с постоянни грижи всяка година. Времето за това в озеленяването обикновено варира според завареното състояние, големина на мястото, време на ползване, а също и средства за съхранение на изграденото. Винаги дори запасени материално, изграждането на една градина отнема между 3 и 5 години.

Повечето собственици през първите една-две години планират своите намерения и едва тогава предприемат озеленителни дейности. Всичко свързано с проучването на двора (което по някаква причина не е направено по време на самото строителство и обзавеждане) се прави в свободното време.

По тази причина първите действия в оформянето на пейзажа отнемат обикновено до 2 години.

Тогава се търси – 1) стилна концепция за градината, с която освен красота, се цели практичност в направата и поддръжката. 2) подходящи ландшафт строителни и градинско – паркови материали. 3) цени и срокове за труд с доставки. В правото си възложителите изискват оферти от 4 – 5 страни за безплатни консултации от колеги, обмислят варианти с обкръжението си за интересни идеи от типа направи си сам.

КОИ СА НАШИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ?

Днешните активни предприемачи за атрактивно разкрасяване чрез озеленяване в Бургас и региона на своите имоти са на възраст между 30 и 50 години. Потенциалните ни клиенти прибягват до различни контакти, професионални мрежи за проучване на иновативни материали и цени, сайтове за архитектура, интериор, градински дизайн (Landezine, Pinterest, Elance) докато намерят нещо сходно почти наготово. След това доверяват на близък човек с опит останалото, а именно оптимално наподобяване на избрания екстериор.

Така до две години с доза късмет, внимание към детайла, оптимизъм, търпение се пристъпва към началните етапи в изграждане на пластични пространства. За да привлича внимание или уважение за своя бизнес – дом – семейство, всеки от нас преминава през школата на самообразованието. Така е, всичко около нас зависи от нашите ресурси – време, здраве, мечти, съмишленици, дори хора със сходни интереси или занимания, но с позитивност и постоянство.

Преминали през редица катаклизми, времевата линия показва, колко сполучливи и устойчиви са зелените ни пространства.

Това се отнася не само за пластичното растително многообразие от обемни сезонни форми-багри-аромати. Всъщност касае самото съжителство на тези пространства с близки и роднини, техните домашни любимци и редица хоби или семейни занимания. Освен стойността на любимата ни градина и желана естетика, основно значение има нейното полезно зониране в идейната фаза на двора. Тук визираме вграждане на житейска ценност, на резервна възможност за развитие на бъдещ план. Къде – какво точно ще има, в каква степен ще се направи / колко ще се поддържа.

Летен двор от обзор на обектите ни през Сезон-2021
Заварен мини двор за почистване в труднодостъпната ЦГЧ на Бургас в разгара на лятото
Озеленителни дейности по озеленяване на Обект от ЦГЧ в Бургас през Сезон-2021.
Желаната подготвителна част е извършена. Очакваме продължение на озеленяването през новия Сезон-2022.

Какво се случи по темата озеленителни дейности при АрхЛАНД последният сезон 2021 година ?

Ето как измина 2021 година при БОЛЯРЪ ЕООД, макар ниската активност на платформата АрхЛАНД Развитие. Едно актуално представяне на озеленителната ни дейност, такава каквато беше. То всъщност е и годишна отчетност на обектите ни, превърнали се в естествен поток от специализирани дейности.

За нас тези работи в озеленяването или наричано още озеленителни дейности са еднакво важни, независимо от това, че не са за реклама. Надяваме се да ви дадем полезна обективна информация за естеството на работата ни през сезон 2021. Правим това, което ни възложите отдадено до постигане на пълния завършек. А именно обмислено извършена услуга със сигурни материали или техника на конкурентна, рентабилна цена или възвръщаемост.

Доказателство за това са:

1-Богато ландшафт портфолио, 2-Широк териториален обхват, 3-Надеждна експертиза и далновидност. Вижте и се убедете в професионализма на БОЛЯРЪ ЕООД. Фирма с умен подход, прогресиращ екип, все по-добре технически оборудвана, за да подпомогне вашия просперитет. Може да звучи не скромно, със сигурност достатъчно загрижено / отговорно, за да заслужим избора ви – да извървим пътя си заедно.

Зелените площи, дворните градини с райски тихи кътчета имат едно основно предназначение да ви утешат, да успокоят главата, душата и тялото ви от ежедневно натрупаната умора по всяко време през годината. Малка озеленителна организация, но с големи амбиции в областта на ландшафтната индустрия.

Местен обзор на дейността в Бургас. Актуално ВИДЕО представяне на някои наши абонаментни обекти и ангажименти през Сезон 2021.

БОЛЯРЪ ЕООД – 15 години развива собствена линия в озеленяването и решения във ваша полза. Естественият подбор е взаимен и това добре сме го научили.

Доказателство за отличните ни резултати е именно малката статистика, която горният клип ни даде в извадка: За 20 обекта с площи от 50 м2 до 5 дка отново 1/2 са резитби, подобно и на кризисната 2020 г.

За тях сме имали още по 5 отложени обекта или общо 10 отказа за 2 години. За същите откази средно сме полагали сериозни усилия поне по 4 дни за всеки. Тези разходи са равносилни на общо 2 работни месеца за две години. Тук е разковничето в планиране на дейността, което води до чести прекъсвания на услугите.

Потребителят търси алтернатива (при отказ), влага време да намери свой изгоден вариант. Ако приемем, че х 10 % имаме откази по 2 причини (замразяване на проекти от липса на финансиране и отлагане на инвестиция от форсмажор или личен мотив за преразпределяне на средствата както в бизнеса, така и в семейството).

Съществени фактори – климата в метеорологично отношение, сезонни вътрешни миграции до 5%. Това означава, че има луфт 25% по трасето клиент-обект-изпълнител. Друг важен извод е точната преценка от пръв поглед – разговор – среща или повод за обща работа. До колко си заслужават нещата и за двете страни.

Обзор на озеленителни дейности Сезон-2021
Обзор на БОЛЯРЪ озеленителни дейности Сезон-2021

ФИРМА “ БОЛЯРЪ “ ЕООД – пластична организация за озеленителни дейности и печеливши ландшафт решения от 2008 година в Област Бургас!

За да сме максимално полезни на своите клиенти, настоящи и потенциални – предлагаме постоянно съдействие в сайта luboland.com посредством жив чат и чрез опциите от контактната ни форма. Обменяме информации помежду си за актуални цени не само на труда. На база вашите казуси в озеленителната практика, ние анализираме и даваме обратна връзка. Така изграждаме съгласувана концепция с оптимално икономическо решение и екшън план за реализиране.

Онлайн справки 24/7 за конкурентни цени в: ниското строителство, озеленяване, напоително-дренажни системи, декоративни растения, дворни удобства, редица консултации, експертни заключения.

Регион: Бургас + 85 км радиус

FQA: Тази статия

4 thoughts on “Озеленителни дейности за подобряване на градските пространства. БОЛЯРЪ ландшафт – 15 години развива собствена линия в озеленяването и решения във ваша полза.

  1. https://www.israelxclub.co.il/ says:

    After I originally left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I recieve four emails with the exact same comment. Is there a way you can remove me from that service? Many thanks!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *